×

Klik hier voor
inhoudsopgave

menuSnelstartgids PBE-2AC-400

Inhoud van verpakking

Schotelreflector
Antenne
Achterste behuizing
Stelbeugel
Montagebeugel
Zeskantbouten met sluitringen (4 stuks)
Mastklem
Schroefbouten (2 stuks)
Flensmoeren (2 stuks)
Gigabit PoE (24 V, 0,5 A) met montagebeugel
Netsnoer

Installatievereisten

Hardware-overzicht

Onderaanzicht

Ethernet

Deze Gigabit Ethernet-poort wordt gebruikt om voeding te leveren en dient te worden aangesloten op het netwerk en de DHCP-server.

Resetknop

Houd de Resetknop langer dan 10 seconden ingedrukt terwijl het apparaat is ingeschakeld als u het apparaat wilt resetten naar de fabrieksinstellingen. Daarnaast kan het apparaat op afstand worden gereset via een Resetknop aan de onderzijde van de Gigabit PoE-adapter.

Ontgrendelknop

Nadat u de PowerBeam hebt gemonteerd, controleert u of de ontgrendelknop stevig vastzit in de betreffende sleuf van de achterste behuizing. Hiermee is de antenne vergrendeld. Als u de antenne wilt verwijderen, moet u eerst de ontgrendelknop indrukken.

Leds

Signaal

In airOS® kunt u de drempelwaarde voor de draadloze signaalsterktelampjes op het tabblad 'Wireless' (Draadloos) onder 'Thresholds' (Drempels) voor signaallampjes wijzigen. Elk lampje gaat branden als de draadloze signaalsterkte gelijk is aan of groter is dan de drempelwaarde van het lampje. De standaard drempelwaarden voor deze lampjes worden hieronder weergegeven:

Ethernet

Het Ethernetlampje brandt continu blauw als een actieve Ethernet-verbinding tot stand is gebracht en knippert wanneer er sprake is van activiteit.

Voeding

Het voedingslampje brandt blauw als het apparaat is aangesloten op een voedingsbron.

Toepassingsvoorbeelden

Wanneer u PowerBeam buiten installeert met de schotelreflector, biedt deze directionele dekking buiten (versterking afhankelijk van reflector).

Wanneer u de PowerBeam buiten installeert zonder schotelreflector, biedt deze alleen dekking van buiten naar binnen met de 3 dBi-antenne.

Installatie

  1.  
  2. Opmerking: In een omgeving met sterke wind kunt u het geheel ondersteunen met extra voorzieningen (niet meegeleverd):

    1. Met de vier gaten in de stelbeugel als sjabloon boort u vier gaten in de schotelreflector met een boortje van 4,4 mm of 11/64 inch.
    2. Bevestig de schotelreflector aan de stelbeugel met M4-schroeven, sluitringen en moeren (niet meegeleverd).

Stroom aansluiten

WAARSCHUWING: De switchpoort moet voldoen aan de stroomspecificaties, te vinden in de sectie Specificaties in deze Snelstartgids.

OF

Optioneel

Toegang tot airOS via Wi-Fi

Verantwoordelijkheid voor conformiteit van de installatie

Apparaten moeten vakkundig worden geïnstalleerd en de professionele installateur is ervoor verantwoordelijk dat het apparaat wordt gebruikt volgens de lokale wettelijke vereisten.

Antenne

Selecteer uw antenne uit de lijst. Als 'Calculate EIRP Limit' (EIRP-limiet berekenen) is ingeschakeld, wordt het uitgangsvermogen van de zender automatisch aangepast aan de voorschriften van het land. Voor een aangepaste antenne moet u de antenneversterking handmatig invoeren. Raadpleeg de hierna vermelde vereisten en antennetypen.

Kabelverlies (indien van toepassing)

Geef het kabelverlies in dB op. Het uitgangsvermogen wordt aangepast om het verlies tussen de radio en de antenne te compenseren.

Gecertificeerde antennetypen

FCC-ID van deze radiozender: SWX-PBE2ACN / IC: De 6545A-PBE2ACN is goedgekeurd door de FCC / ISED Canada voor gebruik met de volgende antennetypen, waarbij de maximaal toelaatbare versterking is aangegeven voor elk antennetype. Antennetypen die niet in deze lijst staan of die een grotere versterking hebben dan de maximale versterking voor dat type, zijn strikt verboden voor gebruik bij dit apparaat.

Antenne

Frequentie

Versterking

Schotel

2,4 GHz

18 dBi

Specificaties

PBE-2AC-400

Afmetingen

420 x 420 x 289 mm
(16,54 x 16,54 x 11,38
")

Gewicht (montagestuk meegeleverd)

1,795 kg (3,957 lb)

Versterking

18 dBi

Netwerkinterface

(1) 10/100/1000 Ethernet-poort

Omhulsel

UV-gestabiliseerd kunststof voor buiten

Max. stroomverbruik

7.5W

Voeding

24 V, 0,5 A Gigabit PoE-adapter (meegeleverd)

Stroomvoorziening

Passieve PoE (paren 4, 5+, 7, 8 retour)

Maximale windbelasting

200 km/h

Windbelasting

342,5 N bij 200 km/u (77 lbf bij 125 mph)

Bevestiging

Mastmontageset meegeleverd

Bedrijfstemperatuur

-40° C tot 70° C

Bedrijfsvochtigheid

5 tot 95% niet-condenserend

Schokken en trillingen

ETSI300-019-1.4

Certificeringen

CE, FCC, IC

Frequentiebereik (MHz)

Wereldwijd

2412 - 2472

US/CA

2412 - 2462

Beheer zender (MHz)

Wereldwijd

5150 - 5250

US/CA

U-NII-3

5725 - 5850